sobota 28. dubna 2012

Theatres des Vampires v Exitu

Do Exitu (Praha) zavítali na křídlech netopýřích italská gothic-metal kapela Theatres des Vampires v doprovodu předkapel J.T.R. Sickert a Snovonne.
S kolegou RayeRem jsme se tedy vydali na tuhle "zoo party", bohužel bez zásob česneku, který by nás ochránil...
Sonya Scarlet (TdV) měla pěkný obleček :)

Stříbrné dýky a kožené kabáty jsme sice neměli, nicméně aspoň jsme byli v černém, abychom do téhle sebranky zapadli. Již metrem jsme potkali zajímavá stvoření, které spatřit v temné uličce by bylo jistě velmi dech beroucí.

Ač jsem to nečekal, tak večer to byl opravdu velice našlápnutý a kalilo se do pozdních ranních hodin.
Všechny tři kapely předvedly výkon na maximum, až odvětrávání nestíhalo a my se málem upekli ve vlastní šťávě (stage je ve druhém patře pod zemí - přestavěný podzemní kryt).
Sonya jela na max!
Aby to nevypadalo, že hledáček foťáku dychtil pouze po slečně gothické, něco pro ženy:
J.T.R. Sickert
Po koncertu následovala menší (větší) afterparty, kde doslova krev tekla proudem a byla příležitost si pokecat se všemi účastníky. Nedalo mi to, a musel jsem se nechat zvěčnit s hvězdou večera...
Se Sonyou
Škoda jen, že spousta lidí po koncertu odešla a na afterparty jich moc už nezbylo, ale aspoň byl větší prostor se dostat k účinkujícím. Dokonce jsme měli příležitost se seznámit s tvůrkyní designů (a různých věciček) pro gothic/metal kapely:
Katja Diktator
S Katjou jsme dali pivko, pokecali, vyfotili se :) Zjistili, že nedávno založila společnost "Diktator", která se právě specializuje na design v daném oboru, a má na starosti třeba celé album, zplozené ze zla čirého, Moonlight Waltz. Viz video ze zákulisí...

Nakonec se nám podařilo ověřit myšlenku od Powerwolf, kteří zpívají "upíři neumírají", jelikož se nám podařilo prokalit celý večer a ráno bez sebemenší újmy :)

Byla to výzva, a rozhodně zatím nejlepší kalba v Exitu. Jen další takové!

Více fotek má kolega RayeR zde.

2 komentáře:

  1. Ahoj, vlastním české stránky o Theatres Des Vampires a touto cestou bych se chtěla zeptat, zda bych mohla ke mně tvou recenzi přidat. Díky za odpověď.

    Missy
    www.theatres-des-vampires.cz
    www.facebook.com/theatresdesvampirescz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj!
    Jasně, jen do toho ;) Ale moc bych to za recenzi nepovažoval :D

    Anubis

    OdpovědětVymazat